Na al het binnen zitten is het eindelijk tijd om weer samen te komen! De afgelopen periode was voor iedereen moeilijk. We werden afgesloten van elkaar, terwijl juist die connectie met anderen zo belangrijk is. Nu we weer mogen, willen wij dit dan ook uitgebreid met jullie vieren! Daarom organiseert Quiet een heerlijke zomerpicknick met een lunch, lekkere drankjes en leuke activiteiten. We nodigen al onze members, jong en oud, uit om samen met ons te lachen, kletsen, eten en te verbinden op dinsdag 17 augustus, tussen 12:00 en 16:00 uur.

Om deze middag zo mooi mogelijk te maken, hebben we een programma vol leuke activiteiten en entertainment opgesteld. Om de middag goed te beginnen zal iedereen verzorgd worden met een gratis lunch en drankjes. Als vermaak kan er onder andere genoten worden van diverse optredens waaronder een muzikale act van één van onze vrijwilligers zelf! Wat er nog meer komt, is een verrassing. 

Voor de kinderen zal het een groot feest worden. In de binnen-bioscoop wordt de nieuwe Disneyfilm Luca gedraaid. De popcornmachine zal gereed staan om iedereen te voorzien van een lekkernijtje voor tijdens de film. Buiten spelen in de zon kan natuurlijk ook. Hiervoor zorgen wij dat er een groot springkussen aanwezig zal zijn. Ook kan een stop gemaakt worden bij het schmink station, waar kinderen omgetoverd zullen worden tot een vlinder, spiderman of nog veel meer. 

Zomerprikkels vindt plaats op het terrein van Hubert in de buitenlucht, een kleurrijke en gezellige horecagelegenheid waar creatieve Nijmegenaren van alle leeftijden samen komen. Neem plaats aan een van de tientallen tafeltjes, plof op de bank in het binnencafé of schuif aan bij het kampvuur om marshmallows te roosteren. 

We hebben er enorm veel zin in en hopen er samen met jullie een heerlijke middag van te maken. Tot snel! Ben je member, meld je dan hier uiterlijk voor 6 augustus aan.