Quiet Community Tilburg is de afgelopen jaren hard gegroeid. Inmiddels mogen we al voor dik 1.100 members iets betekenen. Met als prettige bijkomstigheid dat een flink aantal van hen zo enthousiast is dat ze daadwerkelijk komen bijdragen als vrijwilliger: in het Quiet Actieteam, het belteam, het inschrijfteam of het inloopteam.

Maar ja, al die mensen moeten wel een plek vinden in onze – van elkaar gescheiden – kantoren aan de Boomstraat. Dat is de laatste tijd steeds lastiger geworden. Ook bij het organiseren van eigen evenementen liepen we tegen grenzen aan, ook al omdat we het pand delen met andere organisaties.

Daardoor groeide het besef dat we op termijn naar een andere – eigen, grotere – locatie op zoek moesten. Dat hebben we gedaan en na een flinke zoektocht zijn we eruit: we hopen in oktober te verhuizen naar de Hoflaan 23, in Tilburg-West. Deze voormalige orthodontiepraktijk zal de komende maanden worden omgetoverd tot een plek waar we trots op gaan zijn.

Waar we klaar zijn voor de uitdijende inloopochtend, maar ook voldoende ruimte is om alle teams – anders dan nu – onder één dak te brengen. Waar we – samen of in alle rust – kunnen werken aan de armoedeverzachting in Tilburg. En in Nederland, want vanuit Tilburg werken we gericht aan de uitrol van Quiet Community in het hele land.

Wij kijken ernaar uit om in de Hoflaan nóg meer members te mogen verwelkomen. Let’s make Quiet greater than ever!

Klik hier om het pand te zien op Funda.


Quiet gaat vanaf oktober 2018 een nieuwe locatie betrekken. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link