Helaas is onze echte inloopochtend nog steeds lastig te realiseren. Toch willen we juist in deze moeilijke tijden graag de verbondenheid tussen onze members stimuleren. Daarom hebben we wat nieuws bedacht: de Quiet Uitloopochtend, steeds op andere grasvelden door heel Tilburg.

De regels voor ‘buiten’ zijn wat minder streng en makkelijker op te volgen dan die voor ‘binnen’. Toch zijn er vooralsnog  nog wel beperkingen. Zo mogen er bijvoorbeeld maximaal 30 personen samenkomen. Dus nodigden we bij de proef, op vrijdag 12 juni in Tilburg-West,  25 stamgasten uit om samen met onze vijf vrijwilligers te genieten van koffie, het zonnetje en elkaars verhalen. Het werd een geslaagde en heel gezellige bijeenkomst, met de bekende anderhalve meter als uitgangspunt.

Meedoen? Meld je eerst aan!

Dat smaakt naar meer. Het plan is nu om elke week in een ander deel van Tilburg samen te komen. Aanstaande vrijdag, 19 juni, gaan we daarom van 10.30-12.00 uur een ruim grasveld in Tilburg-Noord (on)veilig maken. Wil jij erbij zijn? Vul dan dit formulier in, en je krijgt ruim op tijd bericht over de locatie.