Afgelopen januari begon Quiet met het daadwerkelijk realiseren van de Quiet Community. De eerste 250 members kwamen via de voedselbank bij ons terecht. Via de website of mail kunnen zij zich elke maand aanmelden voor een ontspannen moment of nieuwe spullen. “Eindelijk weer eens koken met fatsoenlijke pannen” of “heerlijk, samen lekker een avondje weg”. Het kan een lichtpuntje zijn in een leven vol zorgen.

De ruim 150 sponsoren zijn enthousiast en willen iets dóén om mensen dat lichtpuntje te bezorgen. Samen vormen deze 400 mensen de motor van de Quiet Community. Achter de schermen ontwikkelt Quiet zich ook. En dat laten we graag zien.

“Eerst meer mensen blij maken, dan uitbreiden”

We hebben nu dus 250 members en 150 sponsoren. Hierdoor zijn er al honderden matches gemaakt tussen members en aanbiedingen. Een prima resultaat, maar we willen dit steeds beter doen. “Door achter de schermen anders te organiseren kunnen we nog meer mensen blij maken en daar zijn we nu dus druk mee bezig”, zegt Quiet-projectleider Jean-Pierre Joos. Doen we het goed voor de huidige groep members, dan zullen we snel en op een goede manier kunnen uitbreiden naar veel meer members“.

“We gaan onze members persoonlijker helpen”

Aan de start spraken we alle members persoonlijk. Allemaal kregen ze het aanbod om kosteloos naar de Beekse Bergen te gaan en veel members kregen kaarten voor een wedstrijd bij Willem II of Tilburg Trappers of juist de kans om te shoppen bij Tante Pollewop.

Maar.. niet iedereen maakt al vaker gebruik van Quiet. Na de eerste proefperiode de afgelopen maanden zullen we de werkwijze daarom veranderen: we draaien de rollen om. We gaan de members persoonlijk benaderen met aanbiedingen die écht bij ze passen. De komende tijd vragen we daarom alle members wat ze leuk of nuttig vinden en wat niet. Als we dat weten, krijgen members bericht van aanbiedingen die goed bij ze passen. Achter de schermen ontwikkelden we de afgelopen maanden samen met het Tilburgse Freshheads een technisch platform hiervoor. Dat staat nu klaar voor gebruik zodat we snel op deze nieuwe manier kunnen werken.

“We gaan hulp van sponsoren beter benutten”

Er zijn momenteel meer dan 150 sponsoren die samen zorgen voor een divers aanbod. Een aanbod dat we op dit moment nog niet volledig benutten. Ook daar gaan we iets aan veranderen. Ben jij een sponsor van Quiet maar heb je nog niets kunnen geven? We waarderen je support en aanbod zeker. Binnenkort nemen wij contact met je op zodat onze members ook van jouw aanbieding zullen gaan genieten!