Volgens het CPB leeft ruim 6,5% van de Nederlanders onder de armoedegrens. Financiele schaarste kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen lokaal solidariteit stimuleren en saamhorigheid kweken. Quiet verlicht armoede. Lokale ondernemers en particulieren bieden waren of diensten aan. Het innovatieve Deelplatform brengt deze zonder omweg bij onze members. Samen verlichten we moeilijke leefomstandigheden en bewijzen we dat er ondanks alles geluksmomenten zijn. Breng een geluksmoment 💛.

 

Betrokken ondernemers

Eigenaresse Marlou runt kledingwinkel Koekwaus in Den Bosch. Marlou ziet de members in haar winkel opbloeien. Kleding kan veel betekenen voor je zelfbeeld. Het fijne aan de samenwerking met Quiet Den Bosch vindt Marlou dat ze hierdoor Bosschenaren kan helpen. “Het is fijn om ook naar een ander om te kijken”.

 

 

Het is fijn om ook naar een ander om te kijken.

 

 

Betrokken particulieren

‘Op een efficiente manier kunnen bijdragen aan een betere samenleving.’ Dat is wat veel van onze donateurs ons terug geven. Het innovatieve Deelplatform verbindt zonder omweg goederen of diensten aan onze members. Wil jij een tegoedbon aanbieden of kerstverlichting? Neem contact op met de betreffende Quiet Community en we regelen het direct.

 

Innovatief Deelplatform

Een gevarieerd scala aan diensten, producten zogenoemde  ‘geluksmomenten’ worden via ons digitale platform, om niet, aangeboden aan Quiet-members. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • een fietsreparatie
  • een kappersbezoek
  • een koffiemoment
  • bloemen of planten
  • kerstverlichting
  • kaartjes voor een evenement of voorstellingMaar ook aan de ruim 6.500 kinderen van onze members wordt gedacht door donaties zoals speelgoed, een kinderfeestje of een bioscoopbon. 

Quiet-members ontvangen ongeveer 6 tot 12 keer per jaar een unieke aanbieding via het Quiet digitaal platform.
Zij kunnen die accepteren en vervolgens verzilveren door naar het bedrijf of de Quiet Community in hun plaats te gaan die de aanbieding heeft verstrekt. Eenvoudig én krachtig tegelijk.

Daarnaast ontmoeten onze members elkaar tijdens de diverse inloopmomenten en activiteiten. Samen verdrijven we eenzaamheid en bieden we hoop en saamhorigheid in contact met anderen. Zo verlicht je armoede.

 

Elke donatie, zoals een dienst of een goed, komt zonder omweg bij onze members.
Eenvoudig en krachtig tegelijk.