Ken jij het Quiet-fietsenplan? Het doel is dat iedereen in een armoedesituatie in ieder geval de beschikking krijgt over een goeie fiets én die ook zelf kan onderhouden en ‎repareren. Dat leren Quiet-members elkaar en in de tussentijd zijn ze weer mobiel. Om dit optimaal te laten werken hebben we natuurlijk wel onderdelen, bandenplaksets en banden nodig, en dat kost geld.
Daarom zijn we blij dat ons fietsenplan mag deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Daarvoor stelt de Rabobank Tilburg en omstreken maar liefst 200.000 euro ter beschikking aan goede doelen. De verdeling van dat geld wordt overgelaten aan de leden* van de bank. Van 3 tot en met 17 oktober stelt de bank hen in staat om een stem uit te brengen op vijf verschillende goede doelen op de lijst van deelnemers. Aan elke stem wordt dan een bedrag gekoppeld. Wie lid is van Rabobank Tilburg en omstreken (en minstens 18 jaar is) ontvangt een persoonlijke uitnodiging met een unieke stemcode waarmee online gestemd kan worden.
Meer weten? Lees dan deze uitleg. Wil jij meewerken aan het realiseren van ons fietsenplan, dan weet je wat je te doen staat!

*Om misverstanden te voorkomen: als klant ben niet automatisch lid van de Rabobank, om dat te worden moet je jezelf aanmelden.