Samen genieten van een maaltijd in een restaurant en nieuwe mensen ontmoeten. Dat zat er afgelopen tijd niet in. Als het kon, probeerden we onszelf te kietelen en lokale ondernemers te steunen door afhaalmaaltijden te bestellen. Leuk hoor, maar niets is zo fijn om samen te tafelen, je te laten verrassen, genieten van de sfeer, de gesprekken, een avondje uit. Dat zal niemand ontkennen.

Daarom richt Quiet Den Bosch dit jaar haar pijlen op sociale activering, ontmoeten, verbinden, meedoen en samen dingen ondernemen. Donaties worden dankbaar gebruikt voor kleine geluksmomenten zoals etentjes, workshops, dagjes uit en extra mogelijkheden voor gezamenlijke koffiemomenten (bij Huis73, Maaspoort Sports & Events en Zomerterras Zuid). Precies zoals de actie ‘Twee vliegen in één klap’ is bedoeld, zijn de donaties lokaal besteed: Lokale ondernemers steunen en tegelijkertijd mensen in armoede laten meegenieten. Wij danken alle organisaties en ondernemers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

 

 

Wederom zo’n lieve gasten! Dankjewel voor het fijne gevoel wat jullie ons hiermee geven!

Afgelopen week mochten members iemand uitnodigen om aan te schuiven aan een van de gereserveerde tafels. 100 mensen genoten van een lunch of diner bij Quiet sponsoren Picasso, Gusto, Zomerterras Zuid, Waterkant, Keershuys of Sarban. De ondernemers haalden alles uit de kast om de gasten te verwennen. Een succes, voor zowel gast als ondernemer en zeker voor herhaling vatbaar!

Quotes waar je blij van wordt:

“Wederom zo’n lieve gasten! Dankjewel voor het fijne gevoel wat jullie ons hiermee geven”

“De gasten van deze avond genoten volop en lieten dat ook merken. Dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend.”

“Vandaag mogen lunchen bij Gusto. Wat hebben wij (mijn moeder en ik) heerlijk gegeten.

Het was kei gezellig en de eigenaar zag je ook genieten. Het terras zat helemaal vol en mijn buik ook ;-)” (Belinda over Gusto)

“Wat hebben ik en mijn vriendin genoten van de avond en leuke tafelgenoten. Vooraf kregen we breekbrood met heerlijke dipjes, vooral de tapenade was erg lekker. Ik twijfelde tussen saté en gamba’s, het werd saté. En tot slot een heerlijk toetje. Wat een leuk personeel en elke keer werd ons drankje bijgeschonken. Ik nam een heerlijk wijntje, het voelde als een feestje.” (Riet over ‘t Keershuys)

 

 

“Ik ga nooit uit eten, want met drie kleine kinderen, gaat dat niet. Nu bleef mijn man thuis en ben ik met een vriendin gegaan. Ik heb genoten van de avond, de gezelligheid en de gesprekken.” (Mary)

“Ik heb een hele grote hobby; ben gek op lekker eten en alles op de kaart was heerlijk.”

“We gaan nu pas naar huis. Lieve mensen en heerlijk gegeten en gedronken. We zijn ze daar persoonlijk wezen bedanken het meisje wat ons hielp was echt super aardig en kwam ook steeds vragen of alles wel goed was en zo. Echt super.” (Laura over Waterkant)

“Het was echt leuk, fijn gezelschap, heerlijk kunnen kletsen, fantastisch lekker gegeten. Wat zijn het toch lieve mensen bij Sarban. Dank je wel! “ (Peggy over Sarban)