OpGroeneVoet wil graag een groener en fleuriger Tilburg. Daarom is zij begonnen om zoveel mogelijk Tilburgers te motiveren om daar aan mee te werken met de verkiezing voor ‘de Schonste Stròtjes, De Gaafste Geveltjes en Bontste Balkons 2016’.

Iedereen kan meedoen! Tussen alle Quiet members die zich voor 1 mei inschrijven als deelnemer op http://schonstestrotje.nl/inschrijven/ wordt een extra bon t.w.v. € 50,– verloot. Maak daarvoor een foto van jouw balkon, geveltje of straat waarmee je meedoet en stuur die naar janneke@opgroenevoet.nl. Op 2 mei wordt de winnaar bekend gemaakt en de bon overhandigd.

Wil je meer informatie over wat wel/niet mag en een ‘Inspiratieboekje voor groenere straten’, en (moestuin) zaadjes om alvast te beginnen? Kom dan zondag naar Gianotten Mutsaers om 14:00. Inschrijven is fijn: http://schonstestrotje.nl/koffie-informatie/ Ook zijn alle kinderen uitgenodigd (met hun ouders) om zaterdagmiddag 16 april ‘Blije Bijen Ballen’ te komen maken om hun straat op te fleuren. Inschrijven is fijn: http://schonstestrotje.nl/bloemenbende-middag/

De titel- en prijsuitreiking vindt plaats tijdens De Buurtcamping: Tilburgers kamperen in eigen stad van 15 t/m 17 juli.