Onze inloop wordt langzaamaan elke keer gezelliger. Steeds meer members weten ons te vinden, iedere dinsdagmorgen van 10 tot 11.30 uur aan de Oosterhamriklaan 101-115. Voor koffie met cake en een goed gesprek. Of voor vragen over de Quiet app of inschrijving.

Regelmatig mogen we in de inloop ook mooie spullen uitdelen. Zoals deze keer prachtige spiksplinternieuwe kwaliteitsschoenen van Schutrups uit Exloo! Dat leverde vele mooie geluksmomenten op! Bijvoorbeeld voor de member die de belangrijke stap gezet heeft om met zijn alcoholverslaving te breken. Hij is sinds enige tijd in therapie. Onderdeel hiervan zijn lange groepswandelingen. Zijn geluk was dat er een paar stevige wandelschoenen bij waren die hem als gegoten zaten! ‘Nu ben ik er echt helemaal klaar voor,’ glunderde hij.

Twee oma’s waren blij met een mooi droomdekentje voor hun kleinkind. Met liefde gemaakt door de dames van Cordi’s droomdekentjesgroep.

Knutselcoach Janneke werkte vroeger als arbeidstherapeute. Nu zet ze haar creatieve talent in voor Quiet Groningen en leert ze members borduren, breien, haken, stokjes, lossen, insteken en nog veel meer… Naast haar creatieve talent zorgen ook haar rust, warmte en vriendelijkheid voor een fijne Quiet sfeer.

Quieteer Clarien van Moeskers Moestuin kwam vandaag ook nog langs met een tas vol…. tasjes! Maar dat is een ander verhaal, dat komt later! ?