Vorige week woensdag organiseerde Geef het Dordt in samenwerking met Quiet Drechtsteden het SinterKerstfeest bij Geef het Dordt. Het gehele plein voor onze opslag was omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met hapjes, drankjes, live muziek, kraampjes en vuurkorven. Ook Sinterklaas en de Kerstman waren erbij! Naast alle festiviteiten op het plein werden er binnen cadeautjes uitgedeeld voor de hartverwarmende decemberactie. Dankzij de vele geweldige sponsoren hebben we een hoop prachtige kado’s mogen uitdelen.

Graag willen wij alle gulle donateurs van de cadeautjes bedanken, zonder de donaties hadden we niet zoveel kinderen blij kunnen maken. Daarnaast ook een enorme dank iedereen die met een kraampje op de markt stond! De sfeer was helemaal super! Tot slot een laatste dankjewel voor onze hardwerkende vrijwilligers. Zonder jullie hulp had deze mooie dag nooit gelukt! ??

Tevens was RTV Dordrecht aanwezig en zijn er opnames gemaakt tijdens het uitdelen van de cadeaus en buiten op de markt, bedankt!

Speciale dank aan:
Stichting Wijk voor Wijk, Intertoys Dordrecht Centrum, Stichting Kledingbank Dordrecht, 4YourGames, Drechtste hair & beauty, Ruimte voor ideeën, LETS Ruilwinkel, MEE Buurtwerk Centrum, Trimsalon Hannie, Stichting Dieren Steun en Artastiek.