Jaarlijks hebben duizenden kinderen geen leuke Sinterklaas, omdat er geen geld is voor cadeautjes of strooigoed. Van Spaendonck Groep gaat daar, samen met Quiet Nederland, iets aan doen, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Quiet Nederland

Vanuit Quiet willen we onze members versterken. Dit doenwe via sympathieke, laagdrempelige initiatieven en verwenmomenten die door de Quiet Community’s worden georganiseerd. Deze initiatieven zijn inloop ochtenden met en zonder activiteiten én met bijzondere giften in de vorm van verwenmomenten. Via een online platform bieden lokale MKB bedrijven goederen of diensten aan, aan onze members. Dat kan een fysiek kado zijn maar dat kan ook ene dienst zijn zoals een fietsreparatie, kappersbezoek of een kop koffie voor twee. Een member kan zo’n aanbieding vervolgens verzilveren door naar de lokale winkel toe te gaan.  Elke gift is goed.

De Sinterklaasactie

Van Spaendonck zet samen met Quiet Nederland een Sinterklaasactie op. Met deze actie willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een leuke Sinterklaasavond beleven, net als hun vriendjes en vriendinnetjes. Wat hebben we hiervoor nodig? Natuurlijk zoveel mogelijk cadeautjes, eventueel aangevuld met lekkernijen die ze normaal gesproken niet kunnen kopen.
Via Quiet zijn zo’n 6.500 kinderen betrokken. Kleine beetjes maken veel en we willen zo veel als mogelijk kinderen bereiken. Hun ouders kunnen dan eind november op de Quiet Community lokaties een kadootje uitzoeken voor hen.

Ook het Quiet Deelplatform kan ons helpen om de kadootjes zonder omweg aan een member met kinderen te koppelen.

Doe mee!

Kun jij als bedrijf een bijdrage leveren aan een onvergetelijke Sinterklaasavond? Je kunt hierbij denken aan luxe chocoladeletters of banketstaven, cadeautjes of bonnen voor een uitje of activiteit. Uiteraard kun je de diensten of producten die jouw bedrijf biedt cadeau doen. Vragen? Neem contact op met een Quiet Community of met Jeanette Krijnen van Quiet Nederland jeanette@quiet.nl.

Welke cadeautjes en lekkernijen?

Eigenlijk is elk nieuw kadootje goed. Een paar tips:

Kleinere kinderen: Voor de kleinere kinderen is speelgoed altijd leuk of een mooi prentenboek.

Oudere kinderen en volwassenen: Deze groep wordt blij van bijvoorbeeld make-up, spellen, items voor persoonlijke verzorging, een bioscoop bon of een fashion cheque. Ook andere bonnen zijn geschikt, bijvoorbeeld een bon voor koffie (met een gebakje) of activiteiten in de buurt (bowlen, karten etc.).
Lekkernijen: Luxe chocoladeletter (de S van sinterklaas) of een banketstaaf van de banket bakker.
De kadootjes liever niet inpakken.

Wanneer en waar inleveren?

Daarvoor zijn twee manieren.

  1. Cadeautjes kunnen bij  VanSpaendonck Tilburg voor 16 november worden ingeleverd en op de Quiet Community locaties voor de 19de november. Op 21 november gaan we de kadootjes verdelen en categoriseren. Vanaf 23 november willen we de kadootjes beschikbaar hebben voor onze members.
  2. Via ons digitale platform worden via coupons cadeautjes, goederen of diensten gekoppeld aan onze members. Een member kan in zo’n geval het cadeautje of geluksmoment ophalen bij het bedrijf of als deze zijn langsgebracht op de Community dan uiteraard bij de Quiet Community. Voor landelijke sponsors kunnen de aanbiedingen via Quiet Nederland verzorgd worden.

 Vragen?

Neem contact op met jouw contactpersoon van Wissenraet Van Spaendonck, een Quiet Community of Jeanette Krijnen van Quiet Nederland jeanette@quiet.nl.

Zolang armoede bestaat, zal Quiet vertellen, verzachten en versterken.