Quiet Community Roosendaal is blij met alle donateurs en sponsoren!

En we mogen weer een hele mooie toevoegen aan ons bestand.
Namelijk: Club 9, onderdeel van SwissSense.

Met trots kunnen we meedelen dat de retour matrassen van Club 9, die nog van perfecte kwaliteit zijn, gedoneerd worden aan Quiet.

Bij Club 9 kun je namelijk een matras leasen voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een fris nieuw matras thuisbezorgd waarop je de eerste 100 dagen mag proefslapen. Dit betekent dat het matras kosteloos geretourneerd kan worden binnen deze proefperiode.

Het gevolg hiervan is dat er matrassen retour komen die nog te goed zijn om te recyclen. Veel te zonde om deze matrassen zomaar te vernietigen, ondanks dat ze op een duurzame manier verwerkt worden. ‘Bij Club 9 streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, dus waarom geven we deze matrassen dan niet eerst nog een tweede leven?’

Iedereen verdient een goede nachtrust, dus ook mensen die in armoede leven. Goed slapen is namelijk ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Er zijn echter nog genoeg gezinnen in Nederland die niet de mogelijkheid hebben om op een goed matras te slapen. De aanschaf van een nieuw matras, dat ook nog eens van hoge kwaliteit is, is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Wij zijn trots op deze samenwerking met Club 9 en wensen nog veel meer Quiet-members een goede nachtrust!

Speciale dank voor Van Gastel Verhuizingen. Zij hebben geheel kosteloos een verhuiswagen aangeboden waardoor de matrassen veilig bezorgd konden worden. Wij hopen dat we deze dienst nog vaker mogen inzetten 🙂

De eerste matrassen zijn inmiddels geleverd en de dank is groot mij onze members!

Voor straks alvast welterusten!

Roosendaal, 21-09-2021