Het afgelopen jaar ontvingen we voor onze members steeds meer mooie aanbiedingen uit de stad Groningen. Zo veel gulle ondernemers en supporters die meehelpen om armoede te verlichten. Ongelofelijk hartverwarmend! De Quiet community waardeert dit enorm!

Reshare Store in Groningen bedanken we voor de vele kledingbonnen die onze members het afgelopen jaar mochten ontvangen! En vanaf november gaan 10 members elke maand een waardebon van 20 euro ontvangen die in de mooie Reshare Store in de Oosterstraat verzilverd kunnen worden. Geweldig! Veel dank voor alle behandelingen van de fysiotherapeuten van MCZ Groningen. Ze waren voor een aantal members een geweldige uitkomst! Zij hebben geen aanvullende verzekering, kunnen dit niet betalen en krijgen dan niet de zo benodigde fysio. En Kringloopwinkel Vinkhuizen, bedankt voor alle spulletjes en meubelen die onze members maandelijks van jullie aangeboden krijgen.

Henk Morren erg bedankt voor het prachtige en complete uitje die je verzorgt voor onze members: een dagje Drouwenerzand Attractiepark inclusief vervoer met oude prachtige oldtimer auto.

Super veel dank voor de heerlijke etentjes die onze members aangeboden krijgen van Beachclub Kaap Hoorn, Restaurant Weeva, Student Hotel restaurant, Café Het Noorderstation, Restaurant II Lago, Eetcafé Ugly Duck, Bistro Bommen Berend, Brasserie de Kastanjehoeve, Cafe de Sigaar, Kebab Centre, Resto van Harte, Vapiano, ’t Pannekoekschip, Diner Café Diep, Cafetaria Succes Norg en Frietzaak Plat.

Clarien Cornelisse veel dank voor de in totaal 200 kilo zelf gekweekte groente voor onze members die je telkens langs bracht. En Elisa Tonegawa voor de zelfgebakken Japanse koekjes voor de Quiet Inloop. Marjo Jans voor alle prachtige zelfgemaakte verjaardagsdozen en Peter van Nijen voor de knuffelberen. Nathan Brinkman van Tekstbureau de Groene Draak voor het nuttige aanbod van ondersteuning bij het schrijven of verbeteren van een zakelijke brief of CV. En de studenten van Stichting Star van Albertus Magnus voor hun geweldige donatie van 10.000 euro en hulp bij het organiseren van de succesvolle filmavond I Daniel Blake! En de lieve dames van coöperatie Mooie Boel 050 die de Quiet members maandelijks kledingherstel bieden. Romano Klussen en Bouwondersteuning veel dank voor je mooie klus en verhuis aanbieding elke maand. Klimcentrum Bjoeks biedt onze Quiet members sinds kort gratis verjaardagsfeestjes! Samen met vriendjes en vriendinnetjes klimmen onder begeleiding van een instructeur. Stichting MaxiDier biedt gratis sterilisatie of castratie voor de kat van de member. En 2 supporters brachten prachtige fietsen langs voor members. Superbedankt!

Centrum de Poort: Bedankt voor een hele mooie zomerdag voor de kinderen van members. Met veel creatieve en leuke workshops en met Kindertheater Marikesj! Met heerlijk eten en drinken, ook voor de ouders. Een super leuke dag in de mooie oude kloostertuin en ruimten van Centrum de Poort.

Dank voor de fantastische make overs, lunches, gratis outfits en complete hairstyling van Sil’s & Da silva, Tineke Brouwer Visagie, Goodz for fashion, Diana’s hairdesign, Salon Hipp en Palazzo Woman Mode + More!

Heel veel dank aan alle mensen die meededen aan ‘Geef een Toegift’ van het Noorderzon festival Groningen! Zij kochten een extra kaartje voor een member en Noorderzon gaf er consumptiemunten bij. En ook veel dank aan festival Kadepop die gratis kaarten weggaf aan onze members. Ze hebben ervan genoten!

Ook zo mooi, alle gratis kledingbonnen voor onze members bij de meer dan geslaagde Vintage en Summersale afgelopen zomer, aangeboden door Reshare en The Student Hotel. Tevens gingen de entreegelden naar Quiet Groningen: een donatie van 250 euro.

En dank Sietze den Iseger van Stichting de Hulpexpress voor de opslag en het verdelen van alle spullen die we kregen middels de Semester Check Out dag van het Student Hotel!

          

Coaches Lucy Arts, Ingrid Koetzier, Henriёtte ter Heegde en Cees Frankruyter boden hun hulp kosteloos aan. Empowerment in de meest pure vorm van het woord. Dank allemaal!

Bedankt Jet voor de gezichtsbehandelingen in Beauties schoonheidssalon in de Herestraat. En Schoenmakerij Hamming in Selwerd voor de schoenreparaties. Fietscentrum Bus voor de fietsreparaties en de mooie gesprekken. Kitty Luyken van Dogstyling Buitenhof voor de vachtbehandelingen voor de hond van member. Fotograaf David Vroom voor de aanbiedingen voor een mooie gezinsfoto en Voetstuk Podotherapie Groningen voor de gratis en complete voetbehandeling, inclusief het aanmeten van een steunzool. Camping de Norgerberg voor de 4 prachtige vakantiehuisjes die in augustus onder de members zijn verloot.

Tenslotte zijn we vanzelfsprekend bijzonder dankbaar voor de goede samenwerking met Voedselbank Groningen en met haar voorzitter Ulfert Molenhuis!