Draag jij Quiet een warm hart toe? Dan hebben we jouw stem nodig!

We doen mee aan het initiatief van VOOR.nl waarbij we veel geld kunnen krijgen voor de initiatieven van Quiet. Met dit geld kunnen we nóg beter vertellen over (stille) armoede en mensen in armoede en kunnen we blijven verzachten én versterken. VOOR.nl geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld socialer van wordt. Quiet is een van de vele genomineerden voor een hoofdprijs van 81.200 euro! Om te winnen hebben we stemmen nodig. Met jouw stem gaan we het verschil maken voor de Quiet-members en voor de sponsors die het leven van onze members verzachten.

Hoe gaat het stemmen?
Je kunt je stem vóór 30 juni 2020 twee keer uitbrengen: via LinkedIn én via Facebook. Mocht je kunnen, stem dan vanuit beide! Zodra je bent ingelogd via https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten op Facebook, dan wel LinkedIn, kun je 10 punten uitbrengen: je kunt ze alle 10 aan Quiet geven! De site is minder gebruiksvriendelijk vanaf je telefoon, dus we raden je aan om via een computer of laptop te stemmen. Wil je dit bericht ook delen in jouw netwerk zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen?

VOOR een sociale samenleving
Het thema van de 2020 editie is: VOOR een sociale samenleving. ‘Ik kan niet verhuizen, Quiet is mijn familie.’ ‘Ik ben na een jaar bij Quiet gelukkiger, dan na jaren (schuld)hulpverlening.’ ‘Kaartjes voor een wedstrijd van NEC en samen met mijn zoon op de tribune. Een droom die uitkomt.’ ‘Ik wil het verschil maken voor anderen.’ Zomaar een hele kleine greep uit de vele reacties op de Quiet-activiteiten en wat ons betreft een mooie onderstreping van het feit dat Quiet VOOR een sociale samenleving gaat.

Super veel dank en #wijzijnVOOR !

Marieke van Bommel
Voorzitter Quiet Nederland