De dinsdagmorgen- inloop, voor steeds meer members een belangrijk onderdeel van de week, ligt stil. Halen, brengen en delen wordt dan heel lastig. Maar onze members staan er niet alleen voor.

Het Quiet- team kwam op anderhalve meter bij elkaar in ons ruime pand aan de Oosterhamriklaan. Om onze members een hart onder de riem te steken. Honderden kaarten lagen op tafel, honderden groene en paarse  enveloppen, knippen, plakken en schrijven. Oud-voorzitter van de Voedselbank Ulfert Molenhuis kwam ook langs om mee te helpen. Prachtig toch. Kaarten met een bos bloemen erop, of een klavertje vier voor een beetje geluk.

Als er straks, misschien vanaf eind mei, maatregelen versoepeld kunnen worden, hopen we dat een (aangepaste) inloop ook tot de mogelijkheden kan behoren. In ieder geval moeten we het voorlopig doen met de stille steun van elkaar. Met een telefoontje , of zoals nu een vrolijke kaart. Daarmee zeggen we: Jullie staan er niet alleen voor. Quiet denkt aan jullie. Als we elkaar in deze tijd allemaal figuurlijk vasthouden, valt er niemand om. Daar gaan we voor. Blijf zoveel mogelijk thuis en houd anderhalve meter afstand. Samen kunnen we dit aan!