Elke dinsdagmorgen om half tien staat het Quiet-vrijwilligersteam klaar om de members warm te onthalen. De ‘huiskamer’ in het Quiet-pand aan de Hoflaan 23 is, zo horen we vaak, een prettige plek om elkaar te ontmoeten en bij te praten. In die ontspannen sfeer worden regelmatig ideeën gelanceerd en initiatieven ontplooid. Past prima in het straatje van Quiet: hoe actiever mensen durven te worden, des te meer kans dat hun zelfvertrouwen een boost krijgt en hun talenten inzetbaar worden.       

Op dinsdag 6 augustus bleek zo’n initiatief een schot in de roos. Samen met het sponsorteam had het inloopteam een speciale kinderinloopochtend aantrekkelijk vormgegeven. Zo was er een genereuze hoeveelheid stoere jongenskleding, beschikbaar gesteld door sponsor Skurk, om eerlijk te verdelen. Via ContourdeTwern kregen we een groot aantal gloednieuwe knuffels, een schenking van de exploitanten van de Tilburgse Kermis. 

De aankondiging van al dit fraais en lekkers miste zijn uitwerking niet. Met 100 volwassenen en 50 kinderen mochten we een recordaantal bezoekers verwelkomen. Zij vermaakten zich uitstekend in de huiskamer en de tuin. Daar was, at last but not least, ook Richie Skaafijs (foto boven) aanwezig, die met zijn vriendelijke uitstraling en heerlijk schaafijs de aanwezige kids én volwassenen voor zich innam.

Een topochtend met veel nieuwe gezichten, saamhorigheid en positieve vibes.