The GoodPeople is een stijlvolle en eigenzinnige fashion store in Rotterdam-Centrum. Stijlvolle kleding met een hoge kwaliteit. Een echt Rotterdams merk. Het bedrijf heeft een eigen kijk op duurzaamheid en positivisme.

Vanuit die gedachte wilde The GoodPeople de bekende ‘BlackFriday’ uitverkoop op een andere manier benaderen. Geen platte ‘sale’ met schreeuwende korting, maar zij bedachten een ‘buy-one-give-one’ actie. Voor elke verkochte trui in de Black Friday periode doneerde The GoodPeople een trui aan members van Quiet Rotterdam.

In de webshop konden Quiet members uit Rotterdam gratis een prachtige trui bestellen. Deze werd gratis thuisbezorgd! Veel members hebben inmiddels hun trui uitgezocht en geleverd gekregen. Voor sommige Quiet members is dit het eerste nieuwe kledingstuk sinds vele jaren.

Bedankt, medewerkers van The GoodPeople!  Wil je meer weten over dit Rotterdamse merk? Kijk hier hun verhaal.

Een leuke actie die veel positieve reacties heeft opgeleverd. Wilt u met uw bedrijf ook ‘positivisme’ uitstralen? Ook een bijdrage leveren om het leven van Rotterdammers in armoede te verlichten? Neem contact op met Quiet Rotterdam via rotterdam@quiet.nl, of bel met Goof van den Heuvel, 06-20 94 67 82.