Op donderdag 17 oktober, Wereldarmoededag, organiseerde Quiet Community een speciale inloopochtend. Maar liefst 180 gasten mochten we verwelkomen aan de Hoflaan 23.

De enorme opkomst was niet helemaal onverwacht, met Ruud Hermans, winnaar van The Voice Senior, op het affiche. In meerdere opzichten een topgast, want de Tilburgse zanger verzorgde geheel belangeloos een huiskameroptreden. Bij binnenkomst krabde hij zich wel even achter de oren over de drukte, maar Ruud bleek over een groot improvisatievermogen te beschikken. Toen de vele aanwezige kids naar buiten gelokt waren richting ijsjes van sponsor IJstijd, pakte Ruud zijn gitaar, om als een rasechte troubadour een muzikale rondgang door het publiek te maken. De stemming zat er meteen in dankzij de Tumbleweeds-evergreen Somewhere Between, een John Denver-meezinger en niet te vergeten Ruuds nieuwste hit Everybody Falls in Love Again.

Allerlei lekkers & leuks

Viel Ruuds optreden zeer in de smaak bij onze members, dat gold – letterlijk – ook voor de extra’s bij de koffie van Stichting Tilburgse Voedselbank, de taart van Resto VanHarte Tilburg en de heerlijke pannenkoeken van De Pannekoekenbakker. Alsof dat allemaal niet genoeg was waren er allerlei leuke aanbiedingen in de loterij, pakketjes van Stichting Jurk en als klap op de vuurpijl kregen alle kinderen bij het weggaan een rugzakje met knutselspullen van Avec en de volwassenen een geurkaarsje van Loft8.

Het was een superochtend vol onderlinge verbondenheid, dankzij al die vrijwilligers, sponsors en medewerkers die dit mogelijk gemaakt hebben!