Quiet Community Tilburg verzacht de armoede van ruim 1.600 member(huishouden)s en biedt hun mogelijkheden tot versterking. Dat kunnen we alleen doordat velen zich als vrijwilliger inzetten voor onze community.

In tijden van corona is het werk van ons Schoonmaakteam natuurlijk extra belangrijk. Ter versterking van dit team zoeken we daarom iemand die als vrijwilliger graag een vitale bijdrage levert aan het reilen en zeilen in het Quiet-pand aan de Hoflaan 23 in Tilburg.

Hier hopen wij op…

Kun jij een à twee dagdelen per week komen werken? De werktijden zijn in overleg, we streven ernaar om steeds met z’n tweeën tegelijk te werken. Gezellig samen aanpakken!

 Waar mag jij op rekenen?

We bieden je geen vrijwilligersvergoeding, maar wél…

  • een relaxte werksfeer in een sfeervol pand, waar iedereen zijn of haar talent inzet om mensen in armoedesituaties verder te helpen.
  • deelname aan ons jaarlijkse vrijwilligersuitje en de gezellige vrijwilligersmiddagen.
  • bovenal: respect en oprechte waardering voor jouw bijdrage.

Beginnen jouw handen te jeuken en je hart sneller te kloppen? Dan zien we je reactie tegemoet! Je kunt de info over jezelf en je motivatie, liefst voor 31 juli 2020, mailen naar vrijwilligerscoördinator René Verhoeven, rene@quiet.nl.