Quiet Community biedt sinds 2015 armoedeverzachting & versterking voor mensen in een kwetsbare financiële situatie. Dankzij ongeveer 400 lokale sponsors en financiers kunnen we bijna 1.500 Tilburgse huishoudens regelmatig een steuntje in de rug geven. Er zijn al zeven Community’s onder de vlag van Quiet Nederland. In ‘moederstad’ Tilburg zetten we na een succesvolle pioniersfase nu de volgende stappen. Met een klein team van medewerkers (samen 4 fte) en tientallen gemotiveerde vrijwilligers.

Voor Quiet Community Tilburg zijn we op zoek naar een teamleider. Je wordt  op hoofdlijnen aangestuurd door het in Tilburg gewortelde (onbezoldigde) stichtingsbestuur, maar hebt een vergaande eigen verantwoordelijkheid. Je geeft direct of indirect leiding aan alle medewerkers en vrijwilligers.

Samen met het bestuur werk je het meerjarenplan uit; jij draagt de verantwoordelijkheid voor het bewaken en bereiken van de daarin gestelde doelen. Je maakt en/of coördineert het beleid rondom members, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen. Je bent verantwoordelijk voor het (media)communicatieplan. Plus nog veel meer. En dat allemaal binnen het budget dat jij bewaakt.

Kortom, een heel uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie in zowel Tilburg én Nederland. Wil jij hieraan een belangrijke bijdrage leveren, lees dan de hele vacature! Je kunt via dezelfde pagina tot en met 10 maart solliciteren.