Vacature is inmiddels ingevuld.  Reactie niet meer mogelijk.

Armoede de stad uit!

Help jij mee?

Quiet Eindhoven verzacht de harde werkelijkheid van armoede door onze ‘members’ af en toe geluksmomenten aan te bieden. Even ontsnappen aan armoede in een moment van ontspanning en geluk, léven in plaats van óverleven. Die geluksmomentjes worden aangeboden door onze gulle sponsoren, zoals de Philips Fruittuin, Muziekgebouw Eindhoven, de Beekse Bergen en vele anderen. Zo kunnen membergezinnen leuke dingen doen waar normaal geen geld voor is.

Organisatie

Quiet Eindhoven is, als zelfstandige stichting, onderdeel van Quiet Nederland. We vinden het  onacceptabel dat er bijna 20.000 mensen in onze stad in armoede leven. Niets doen is geen optie.

Quiet Eindhoven draait momenteel volledig op vrijwilligers. Zonder die gepassioneerde en betrokken inzet van vrijwilligers zijn we nergens. Dankzij een stevige financiele donatie kunnen we, met een betaalde kracht, invulling geven aan onze ambitie om in Eindhoven meer mensen in armoede geluksmomentjes aan te bieden. We willen in 3 jaar van 1000 naar 4500 members inclusief hun gezinsleden groeien. Om deze ambitie te realiseren zijn we op zoek naar iemand die ons met hart en ziel hierbij wil helpen.

Vacature

We zoeken iemand die intrinsiek gemotiveerd is om samen met de huidige en nieuwe vrijwilligers onze groei te realiseren. Je richt je op de volgende hoofdtaken:

  • Exploreren van samenwerkingsverbanden in Eindhoven om nieuwe members te vinden en binden. Vervolgens de acties die hieruit voortkomen, samen met de vrijwilligers uitvoeren.
  • Vinden en binden van sponsoren aan Quiet Eindhoven;
  • Bouwen van een stevige vrijwilligersorganisatie, die na deze tijdelijke impulsperiode weer zonder betaalde kracht functioneert.

 Wat breng je mee?

  • Uitstekende, en passende, sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt veelvuldig contacten met vrijwilligers, members en sponsoren.
  • Je hebt er lol in om na te denken over hoe je de doelen kunt bereiken en dit vervolgens uit te voeren. Denken en doen dus. Praktisch organisatietalent. Er is veel werk aan de winkel. Dit kun je niet delegeren. Veel dingen doe je gewoon zelf.
  • Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken. Je bent veel op pad en doet veel werk vanuit thuis (we hebben immers geen eigen locatie).

Wat bieden we?

  • Een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers.
  • Vrijheid in het bepalen van de momenten waarop je werkt.
  • Een marktconform uurtarief (we werken graag met een ZZP-er).
  • Werkzaamheden voor ongeveer 20 uur per week. Vooralsnog tot en met februari 2023. Met een optie tot verlenging.

Belangstelling?

Voor vragen kun je contact opnemen met Mary Fiers (06-46855093); appje sturen om tijdstip van bellen af te spreken is handig. Sollicitaties kunnen, tot uiterlijk zondag 17 juli, gestuurd worden aan mary@quiet.nl

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 19 juli.