De zomervakantie ligt achter ons, de zomerfeestjes van Quiet Tilburg zitten er weer op. Ons inloopteam heeft zijn stinkende best gedaan om de members zes weken lang een leuk evenement aan te bieden. Zodat we elkaar toch konden ontmoeten, binnen de coronaregels.

We mogen tevreden terugkijken. Bij de eerste vijf maakten we dankbaar gebruik van de tuin en het grasveld bij ons kantoor aan de Hoflaan 23. Ruimte zat voor waterpret, bingo, oud-Hollandse spelletjes, workshops dans, hiphop en zelfverdediging en niet te vergeten een schaafijskar. Er werd driftig gebruik van gemaakt, de opkomst varieerde, met de weersomstandigheden mee, van zo’n 30 tot wel 80 bezoekers. De laatste bijeenkomst was op locatie, in het Wilhelminapark: ook goed om de Quiet-activiteiten regelmatig in de stad te tonen.

Hartstikke fijn ook dat we voor de extraatjes een beroep mochten doen op diverse sponsors: Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Richie Skaafijs, JB-Amusement & Attractieverhuur, TOON! Promotie, De Jong Snacks en IJstijd/De Krul.

Nu weer ‘gewoon’, elke dinsdagochtend

Vanaf 7 september gaan we weer ‘gewoon’ samenkomen. Quiet-members en hun huisgenoten zijn dan weer elke dinsdagochtend van 09.30-12.00 uur van harte welkom aan de Hoflaan 23, om te genieten van koffie, thee, iets lekkers en vooral: elkaar.