Goed nieuws voor alle members! Vanaf 1 juli gaat het platform in Nijmegen weer open en kunnen de members weer gebruik maken van aanbiedingen.

Er is wel wat veranderd in het aanbod: niet alle sponsors die ons vóór de coronacrisis steunden kunnen dit momenteel voortzetten. Zo gaan concerten nog niet door, verschillende horecagelegenheden kunnen nog niet meedoen en er zijn ook nog geen tickets voor NEC beschikbaar. Ook de aanbiedingen bij zwembaden gelden nog niet per 1 juli.

Goed nieuws is er ook: we hebben een aantal nieuwe sponsors gevonden. Halfords, Stichting Jurk en Inktstation Nijmegen willen ons graag steunen. Ook doneert Rotary Club Nijmegen ons eenmalig 75 couverts bij Hotel Rozenhof.

Vanaf 1 juli krijgen alle members nieuwe aanbiedingen in de mail. Ben je member? Hou je mail of app dan goed in de gaten!
Als je als member een aanbieding krijgt waar je geen gebruik van wil maken, wijs deze dan af en laat hem niet verlopen. Op deze manier komen de aanbiedingen snel bij andere members terecht die er misschien wel graag gebruik van willen maken.

Sommige vouchers die al uitgegeven zijn blijven geldig, andere helaas niet. Hierover wordt telefonisch contact opgenomen.

We schrijven nog geen nieuwe members in via de Voedselbank. We houden jullie hierover op de hoogte! Volg ons voor het laatste nieuws ook op facebook en linkedIn.