Op dinsdag 28 juli was het dan zover: eindelijk weer een ouderwetse inloopochtend op onze eigen stek. Op 10 maart hadden we voor het laatst zo’n bijeenkomst mogen organiseren, waarna COVID-19 roet in het eten gooide. Natuurlijk gingen we in de tussentijd niet bij de pakken neerzitten. Met digitale inlopen en een zestal ‘uitloopochtenden’ op Tilburgse grasvelden hielden we het onderling contact tussen onze members op peil.

Cadeautje(s)

De terugkeer naar de Hoflaan ging natuurlijk niet ‘zomaar’. Uiteraard moeten we met z’n allen nog steeds de coronaregels respecteren en daarom zorgden we ervoor dat er niet meer dan tien mensen tegelijk in onze huiskamer waren. Omwille van een goede spreiding was de gasten verzocht om van tevoren een heus ‘tijdslot’ te kiezen voor het bezoek. Om dat leed te verzachten mocht iedere member bij binnenkomst een cadeautje uitkiezen, met onder andere kleding van Zowiezo. Er was nóg een activiteit die – begrijpelijkerwijs – binnen plaatsvond: de beha-me(e)ting door Anja van den Berk. Geweldig hoe deze lingeriespecialiste zich steeds belangeloos inzet om members van een passende beha te voorzien. Velen gingen dan ook met een goedgevuld tasje naar huis.

Of… naar de tuin. Want daar was het vooral te doen, deze dóórloopochtend. Voor iedereen was plaats om te genieten van koffie, thee, zon of schaduw – met dank aan de vrijwilligers die dit alles mogelijk maakten. En om het helemaal af te maken was er taart, die werd aangeboden door Gerwin Nijenhuis.

Even pauze

Een zeer geslaagd en drukbezocht weerzien, dat hopelijk in september een vervolg kan krijgen. In augustus is het namelijk even vakantie, qua inloopochtend. in augustus kun je wel op werkdagen van 09.30 tot 12.00 uur bij Quiet terecht om bonnen op te halen.