In deze training bij Feniks ‘Opkomen voor jezelf’ leer je om weerbaar te worden en op te komen voor jezelf. Doen wat je wilt en zeggen wat je denkt! De training is gericht op het krijgen van inzicht in je eigen handelen, door middel van oefeningen en gesprek. Je oefent met nieuw gedrag en ontdekt wat dit bij anderen teweegbrengt. In de veiligheid van de training kun je dit uitproberen. Deze populaire training van Feniks wordt één keer per jaar georganiseerd en aangeboden in samenwerking met Kompaan en De Bocht. De empowerment training kan ook op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld in het wijkcentrum bij jou in de buurt.

Feniks heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke positie van alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Ook jij bent meer dan welkom!

Er zijn drie gratis plaatsen beschikbaar voor Quiet Community Members. Mail naar info@quiet-archief.nl als je belangstelling hebt. Voor meer informatie kijk op http://www.fenikstilburg.nl.