Zit je regelmatig met je (twee linker)handen in je haar, als de stoppen weer eens gesprongen zijn of omdat de gootsteen verstopt zit? Er zijn vijf gratis plaatsen beschikbaar voor Quiet Community Members. Heb je geen idee hoe je een gaatje moet boren of een stekker moet repareren? Niet langer nodig! Wil je veel voorkomende klusjes in en rond huis zelf leren uitvoeren? Dan biedt Feniks (Emancipatie Expertise Centrum in Tilburg (NS-Plein 17)  op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur de cursus ‘Klussen in huis’. Voor Quiet Community Members zijn er vijf gratis plaatsen beschikbaar. Het is voor vrouwen van alle leeftijden!

Feniks heeft als doel het bevorderen van de maatschappelijke positie van alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Wekelijks nemen 120 vrouwen deel aan onze activiteiten en cursussen. Feniks is er voor alle vrouwen: van jong tot oud, met verschillende achtergronden en leefstijlen. Ook jij bent meer dan welkom!

Deze cursus wordt ook in Tilburg-Zuid gegeven. Wil je (of moet je noodgedwongen) je zelfredzaamheid vergroten? Meld je dan aan! Mail naar info@quiet-archief.nl als je belangstelling hebt. Bel voor meer informatie naar Feniks op (013) 542 18 96 of kijk op http://www.fenikstilburg.nl