Elk jaar weer een absoluut hoogtepunt voor een groot aantal Quiet-gezinnen: in de donkere maanden naar de film bij Pathé Tilburg Stappegoor. Op zaterdag 26 en zondag 27 november voelden maar liefst 143 mensen zich meer dan welkom om te genieten van een hartverwarmende Sinterklaasfilm. Bij de bioscoop doen ze steevast extra moeite om het bezoek voor de goedgelovige kids tot een echte happening te maken. Popcorn, fris, speelse pieten, een cadeautje… het kon niet op. Manager Rob van Lierop van Pathé: “Wij doen dit heel graag voor de mensen. Zeker in deze tijd is het belangrijk naar elkaar om te kijken. Al die blije gezichten, dat geeft óns bovendien ook veel voldoening en energie.”

De reacties na afloop spreken boekdelen. Een bloemlezing:

Mohamad: “De kinderen waren blij. Dank jullie wel uit het hart.”

Petra: “Superleuke film. En wat een verwennerij, popcorn en drinken in een leuke SpongeBob-emmer voor de kinderen. Ook mooi: een van de kinderen lust geen popcorn en ook dat was geen probleem, ze kreeg chips. Dank jullie voor deze gezellige ochtend.”

Bianca: “Ja, super… De kids vonden de emmertjes heel leuk en hebben erg van de film van genoten.”

Aynur: “Mijn kids zijn voor het eerst in een bioscoop geweest , superleuk vonden ze het. ?? Heel erg bedankt voor deze mooie kans.”

Lianda: “Het was super leuk en goed georganiseerd! De kids hebben genoten.”

Diana: “Was echt super leuk de kids hebben genoten van de leuke sinterklaasfilm en lekker gesmuld. De SpongeBob-bak staat op de kamer. Bedankt!”

Daniëlle: “We hebben genoten van de film en het lekkers.”

Corina: “Was heel leuk en gezellig. En alles was goed geregeld.”

Fardousha: “Superbedankt, m’n gezin heeft genoten.” ?