Er is de afgelopen week door een groot aantal members en supporters ontzettend hard gewerkt in de Hoflaan. Er zijn meters schilderwerk verricht, meters schoongemaakt, meters elektriciteitskabels getrokken, radiatoren afgekoppeld en na het schilderen weer teruggehangen, gaten gemaakt, gaten gevuld… Dankzij al deze helpende handen was het een fantastische week en ziet het er prachtig uit. Pascal, Ad, Shirley, Martien, Catharina, Sam, Jeanette, Hans, Tonnie, Geijs, Danny, Marco, Hanny, Siebe, Sjan en Werner: dank voor jullie tomeloze enthousiasme, inzet, hulp en gezelligheid!

Een kleine tegenslag was er ook: de tegels in het beoogde magazijn stribbelden even tegen, zeg maar gerust dat ze ‘in opstand kwamen’. Inmiddels is het euvel verholpen, al tasten we nog wel in het duister over de oorzaak. Nu is alles in gereedheid voor het leggen van de vloeren, volgende week. Echt weer iets om ons op te verheugen…

    


Quiet gaat in november 2018 een nieuwe locatie betrekken, aan de Hoflaan 23. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link.