Voor wie ons een beetje kent, weet 1 ding zeker… Bij Quiet houden wij wel van kleding, beauty en verwenmomenten.  Jaarlijks organiseren wij 2 x een kledingbeurs, waarbij alle members gratis mogen komen winkelen. De afgelopen twee edities kunnen we spreken van een groot succes en enorme drukte.
Omdat we het ook belangrijk vinden, dat er meer tijd en aandacht wordt besteed aan onze sponsoren, vonden wij het tijd worden voor een  verwendag. Een verwen-dag waarbij een sponsor, die al heel veel nieuwe kleding heeft gedoneerd, ons zou vergezellen en passend kleding advies kon geven.

De dames waren enthousiast en mochten twee compleet nieuwe outfits mee naar huis nemen. De dynamiek die ontstaat tussen de members en sponsoren is zo waardevol. Extra leuk was dat een van onze members aan bood om alle dames te voorzien van een nieuwe haarlook. Studenten van Avans zorgden voor de make-up, nagels en catering. Als kers op de taart ontvingen alle dames een goodybag, met oorbellen van de juwelier, bonbons van de chocolaterie en verzorgingsproducten van ICI Paris.

De sponsor sloot de ochtend af met: “kunnen we dit elke twee maanden doen :)?” Kijk…. daar houden wij van.

Nogmaals dank voor alle betrokken partijen! Wij hebben genoten!

 

 

Roosendaal, december 2022