En daar is Quiet Community nummer 11…. welkom Roosendaal!

Corona-proof de samenwerkingsovereenkomst tekenen. Gelukkig is ook dat geen probleem voor ondernemende Quieteers. Trots kunnen we melden dat Roosendaal is toegevoegd aan de Quiet-familie. Het stichtingsbestuur Quiet Community Roosendaal, Jan Ducaat, Wim Dubbink en Ad van Rijen, troffen Marieke van Bommel en Reiniera van der Feltz van Quiet Nederland op de Hoflaan in Tilburg om deze officiële handeling te verrichten. (Dit was nog voor de nieuwe groepsgrootte corona-richtlijnen van deze week.)

Wethouder Klaar Koenraad uit Roosendaal vandaag in BN De Stem: ‘We hebben de mensen jarenlang alleen maar steun gegeven. We zijn de autonomie voor ze uit het oog verloren. Het armoedebeleid moet echt anders. Veel mensen kunnen er echt niks aan doen, de armoede waar ze mee te maken hebben. Vertrouwen schenken geeft de mensen meer eigenwaarde.’

Wij snappen wel dat er een Quiet Community in Roosendaal is gestart met financiële steun van de gemeente! En wensen het bestuur en de teamleider die staat te trappelen om te beginnen, Karin Bruijnincx, heel veel succes. Roosendaalse ondernemers die niet kunnen wachten om hun talenten aan te bieden, aarzel niet en neem contact op met Karin.

14-10-2020