Hoe tof is dat? YouTuber Mark Buissink bezorgt speelgoed aan huis bij Quiet Rotterdam kinderen!

Elke week speelgoed en spelletjes uitpakken? Daar droomt ieder kind van. Rotterdammer Mark Buissink maakt hier video’s over en gaat er viraal mee. Op zijn YouTube-kanaal ‘Family Toys Collector’ heeft hij al meer dan 177 miljoen views! Hij kwam met het idee om Rotterdamse gezinnen te helpen.

Al dat speelgoed wordt na het uitpakken voor de camera weer ingepakt en gaat de kast in. Die kasten in huize Buissink puilen inmiddels uit. Mark zocht een manier om dit speelgoed bij kinderen te brengen, die nooit nieuw speelgoed krijgen. Een op de vier kinderen in Rotterdam groeit op in armoede. De moeilijke omstandigheden van deze kleine Rotterdammers raakt Mark. Zeker nu Corona zorgt voor isolement en verveling.

Om deze kinderen te bereiken zocht Mark contact met Quiet Rotterdam. En nu bezorgt The Toys Collector persoonlijk het speelgoed thuis bij Quiet members met kleine kinderen. Hij zorgt voor een unieke verrassing en een bijzonder moment.

Mark, bedankt voor je fantastische aanbod en support als sponsor van Quiet Rotterdam. Hier kunt u het interview met Mark Buissink lezen dat verscheen in het Algemeen Dagblad.

Quiet Rotterdam zorgt dat de giften van Rotterdammers met een groot hart en opgestroopte mouwen bij de mensen terechtkomen die het echt nodig hebben. Wilt u ook meehelpen om de gevolgen van armoede te verlichten? Juist nu is iedere support welkom. Neem contact op via rotterdam@quiet.nl of bel met Goof van den Heuvel: 06-20 94 67 82.