Het sloopwerk lijkt alweer een hele poos achter ons te liggen, nu is in het toekomstige Quiet-pand aan de Hoflaan 23 de Wederopbouw aangebroken. Vorige week schreven we al hoe de desolaat ogende achterplaats is vervangen door een sfeervolle ontmoetingstuin, met dank aan de fondsen en vrijwilligers Stichting HORNBACHhelpt. Ook afgelopen week werd de strijd aangebonden met een erfenisje uit het verleden. De vorige eigenaars zwoeren bij grijs, maar bij Quiet gaan we voor een vrolijkere uitstraling. daarom hebben alle somber stemmende muren nu een strakke friswitte teint gekregen. Daarvoor waren maar liefst 30 emmers van 10 liter tex nodig. Inmiddels zijn we ook begonnen aan de kozijnen, de eerste zijn al mooi blauw.

Kortom, het begint erop te lijken, dankzij schildersbedrijf Kafoe & Van den Heuvel Schilderwerken en het harde werken van alle aannemers. En niet te vergeten onze eigen members en vrijwilligers. Allen reuze bedankt!

 

   Een doorkijkje naar de ontmoetingstuin.

   Wit is het nieuwe grijs in het Quiet-pand.


Quiet gaat in november 2018 een nieuwe locatie betrekken. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link.