Van Kinderhulp ontvingen we voor onze members maar liefst 195 prachtige zomerpret pakketten: stevige, handige rugtassen volgepakt met leuke en nuttige cadeaus voor de zomer. Daarbij in elke tas een envelop met gulle waardebonnen voor o.a. fashion- en bioscoop, treintickets, thuisbezorgd.nl bonnen, een dagje uit naar een pretpark naar keuze voor 4 personen. Wat een super mooie verrassing.

De pakketten werden bij Quiet afgehaald door de members. De reacties waren opgetogen. Een moeder vertelde dat haar kinderen al heel lang dromen van een bezoek aan Attractiepark Drouwenerzand. Ze kon haar ogen haast niet geloven toen ze de rugtas uitpakte en deze optie voor een dagje uit erbij bleek te zitten! ‘Hoe kan dit nou? Ik denk dat ik nu zelf nog aan het dromen ben?’ Haar baby zal het niet hebben begrepen maar hij reageerde wel erg blij op zijn moeders enthousiasme.

Zo mooi dat dankzij Kinderhulp nu zoveel kinderen van onze members deze zomer ook kunnen genieten van een verzorgd dagje uit met het gezin, een nieuw kledingstuk, een treinreis of spannende bioscoopfilm en allerlei andere leuke cadeaus. Ook met alle corona ellende is dit een fijne opsteker voor de members.