Wij, Christa en Karin, zijn twee dames met een voorliefde voor kleding, schoenen en accessoires. Dat  dit resulteert in (te) volle kasten zal geen verrassing zijn. Eens in de zoveel tijd vergt dat een grote opruim-beurt. Meestal gaan de volle tassen naar de kringloopwinkel of een ander goed doel.
Wat fijn dat wij nu zelf een evenement mogen organiseren waarbij onze spullen weer naar andere huishoudens mogen gaan. Na een oproep in onze vrienden, familie en kennissenkring werden de kledingkasten massaal uitgemest en naar het huis aan de Westrand gebracht. Onze kledingmarkt was geboren!

Op 17 juli a.s. organiseren wij in het Huis aan de Westrand een kledingmarkt met dames-heren-en kinderkleding. Onze members ontvangen tegoedbonnen en mogen een outfit gratis uitkiezen. Daarnaast zijn alle kledingstukken te koop voor 2,- per stuk.

Naast onze members nodigen wij graag alle inwoners van Roosendaal uit om voor hetzelfde bedrag (€ 2,-) mooie kledingstukken te kopen. De gehele opbrengst gaat naar Quiet Community Roosendaal ten behoeve van onze members.

 

Dus… Noteer in je agenda:

17 juli 2021

Tijd: 10.00-15.30 uur

Adres: Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, Roosendaal

Toegang gratis.

Heb je vragen? mail naar: Roosendaal@quiet.nl

 

Plaatsingsdatum: Roosendaal, 5-7-2021