Getallen van CPB of economische groei zeggen alles en niets. Duidelijk is dat steeds meer mensen niet (meer) rond kunnen komen. Quiet biedt haar members een plek om te praten én om geluksmomenten te delen. Hoe dan?!

Quiet vertelt over hoe het is om te leven in financiele schaarste. Dat het voor veel mensen onder ons niet meer lukt om de broekriem aan te halen. Meestal is dat het gevolg van een combinatie van dingen zoals dan verlies van baan, gezondheid, relatie etc.  Je zou kunnen zeggen, verlies van veel.

Quiet doet een beroep op mensen en ondernemers in de stad waar Quiet Community’s gevestigd zijn. Armoede kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen lokaal solidariteit stimuleren en saamhorigheid kweken. Sponsors van Quiet, veelal lokale ondernemers maar ook particulieren,  bieden waren of diensten aan, aan zij die het het hardst kunnen gebruiken. Deze geluksmomenten 💛 versterken onze members.

 

Innovatief Deelplatform

Members ontvangen ongeveer 6 tot 12 keer per jaar een ‘geluksmoment’. Binnen het digitale deelplatform bieden de sponsors een gevarieerd scala aan diensten en producten. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • een fietsreparatie
  • een kappersbezoek
  • een koffiemoment
  • bloemen of planten
  • kerstverlichting
  • kaartjes voor een evenement of voorstellingMaar ook aan de ruim 6.500 kinderen van onze members wordt gedacht door donaties zoals speelgoed, een kinderfeestje of een bioscoopbon. 

Na het accepteren van een geluksmoment 💛  kan deze worden verzilverd bij het bedrijf of de Quiet Community in de plaats waar die aanbieding is verstrekt. Eenvoudig én krachtig tegelijk.

Daarnaast ontmoeten members elkaar tijdens de diverse inloopmomenten en activiteiten. Samen verdrijven we eenzaamheid en bieden we hoop en saamhorigheid.

 

 

 

Niet alleen. Bij de inloop, aan de koffietafel, kom ik tot rust.