Quiet-members naar speciale voorpremière Mi Vida!

Rotaryclub Rotterdam Alexander organiseerde op maandagavond 18 november een speciale voorstelling van de film Mi Vida. Met in de hoofdrol de Rotterdamse actrice Loes Luca. Nog voordat de film in première ging, mochten 45 Quiet members naar Pathé op het schouwburgplein. Mi Vida,  gaat op 21 november in première en gaat dan het land in.

Deze avond werd mogelijk gemaakt door Rotaryclub Rotterdam Alexander, die ook de kaarten voor Quiet-members sponsorde. Hiervoor willen we Rotary Alexander erg bedanken. Quiet-members  hebben een leuke avond gehad, zo blijkt uit hun reacties die we hebben gekregen.

Hieronder een van die reacties:

Het was een nagenoeg volle zaal in het Pathé aan het Schouwburgplein, waaronder 45 mensen die via Quiet deze avond kosteloos mochten bijwonen.

Vanuit de Rotary Club worden de initiatieven van Quiet en de Rotterdamse Douwers (een netwerk van en voor jongeren) een warm hart toegedragen.

We zaten allemaal droog en warm en om half acht ging de film van start. En wat een leuke film was het! Loes schittert in haar rol als kapster die op 65-jarige leeftijd naar Spanje vertrekt om een nieuw leven te beginnen. De film werd ontvangen met een daverend applaus!

Na afloop mocht iedereen, op vertoon van zijn ticket, een drankje halen in de foyer. De glazen stonden al klaar, vergezeld van een toastje met brie. Een mooie afsluiter van een leuke avond uit, dankzij de Rotary Club Rotterdam Alexander. Bedankt!

Monica

Wilt u ook sponsor worden van Quiet Rotterdam en Rotterdamse gezinnen met een smalle beurs steunen? Neem contact met ons op via quiet@rotterdam.nl of 06-20946782. Of ga naar: https://quiet.nl/sponsors/.