Sponsors

Sponsor van
Quiet worden

Sponsor worden

Zonder sponsors kan Quiet het wel schudden, zo simpel is het. De fietsenmaker die af en toe gratis repareert, de restauranthouder die wekelijks een tafeltje dekt, de betrokken pedicure, de landelijke speler die nog onverkochte apparaten over heeft…. ieder bedrijf, iedere organisatie, iedere privépersoon is van harte welkom om bij te dragen aan de armoedeverzachting in Nederland, door producten of diensten belangeloos ter beschikking te stellen.

We zijn voortdurend op zoek naar ménsen die bereid zijn hun vaardigheden, positie, welstand, tijd en/of energie in te zetten voor anderen. Die begrijpen dat armoede snel kan leiden tot een sociaal isolement: geen geld om volwaardig mee te doen. Die onze members laten merken dat hun problemen onderkend worden, dat ze gezien worden.

Overtuigd?

Dat signaal is zo mogelijk nog belangrijker dan de bijdrage zelf. Bij Quiet merken we dagelijks dat de solidariteit – van buiten én onderling – leidt tot een actievere houding, waardoor members hun talenten (her)ontdekken en inzetten voor zichzelf én anderen.

Al overtuigd? Dan kun je meteen door scrollen naar de contactpersoon in de Quiet Community in jouw stad of regio, of naar Quiet Nederland onderaan deze pagina.

Nog meer inspiratie nodig om Quiet-sponsor te worden? Op deze site vind je een selectie verhalen van sponsors die vertellen over hun sterke persoonlijke motivatie om Quiet te ondersteunen.

Geld mag ook

Heb je geen dienst of product in de aanbieding, maar wil je wel Quiet als organisatie steunen? Dan kun je uiteraard een geldbedrag doneren aan de Quiet Community van jouw keuze of aan Quiet Nederland. Wil je met jouw bijdrage een specifiek project initiëren of ondersteunen, neem dan contact op met de contactpersoon van de QC van jouw keuze of met Quiet Nederland. 

Neem direct contact op!

Sjoerd van Gurp

Breda

Sjoerd van Gurp

Yvette-Hurkens-681x1024

Den Bosch

Yvette Hurkens

Hein Wijnen Quiet Den Haag (3)

Den Haag

Hein Wijnen

18839711_10213076957901673_7396571320064036691_o

Drechtsteden

Tatjana Dekker

02

Eindhoven

Mary Fiers

marjan

Groningen

Marjan Moesker

0

Hilvarenbeek

Simone Verhoeven-Bazelmans

Uschi

Maastricht

Uschi Prick

Diana

Nijmegen

Diana Stunnenberg

mari-300x300

Oss

Mari Peters

PastedGraphic-3-170x170_0002_karin4

Roosendaal

Karin Bruijnincx

logo QNL 160x160

Rotterdam

Tijdelijk Tjerk-Martijn Mulder

Yvette-e1476347600197-170x170

Tilburg

Yvette ten Brink

Tamara van Strijp

Nederland

Tamara van Strijp

Sponsors vertellen

Winkelmandje