Sponsors

Sponsor van
Quiet worden

Sponsor worden

Zonder sponsors kan Quiet het wel schudden, zo simpel is het. De fietsenmaker die af en toe gratis repareert, de restauranthouder die wekelijks een tafeltje dekt, de betrokken pedicure, de landelijke speler die nog onverkochte apparaten over heeft…. ieder bedrijf, iedere organisatie, iedere privépersoon is van harte welkom om bij te dragen aan de armoedeverzachting in Nederland, door producten of diensten belangeloos ter beschikking te stellen.

We zijn voortdurend op zoek naar ménsen die bereid zijn hun vaardigheden, positie, welstand, tijd en/of energie in te zetten voor anderen. Die begrijpen dat armoede snel kan leiden tot een sociaal isolement: geen geld om volwaardig mee te doen. Die onze members laten merken dat hun problemen onderkend worden, dat ze gezien worden.

Overtuigd?

Dat signaal is zo mogelijk nog belangrijker dan de bijdrage zelf. Bij Quiet merken we dagelijks dat de solidariteit – van buiten én onderling – leidt tot een actievere houding, waardoor members hun talenten (her)ontdekken en inzetten voor zichzelf én anderen.

Al overtuigd? Dan kun je meteen door scrollen naar de contactpersoon in de Quiet Community in jouw stad of regio, of naar Quiet Nederland onderaan deze pagina.

Nog meer inspiratie nodig om Quiet-sponsor te worden? Op deze site vind je een selectie verhalen van sponsors die vertellen over hun sterke persoonlijke motivatie om Quiet te ondersteunen.

Geld mag ook

Heb je geen dienst of product in de aanbieding, maar wil je wel Quiet als organisatie steunen? Dan kun je uiteraard een geldbedrag doneren aan de Quiet Community van jouw keuze of aan Quiet Nederland. Wil je met jouw bijdrage een specifiek project initiëren of ondersteunen, neem dan contact op met de contactpersoon van de QC van jouw keuze of met Quiet Nederland. 

Neem direct contact op!

Yvette-Hurkens-681x1024

Den Bosch

Yvette Hurkens

18839711_10213076957901673_7396571320064036691_o

Drechtsteden

Tatjana Dekker

02

Eindhoven

Mary Fiers

marjan

Groningen

Marjan Moesker

0

Hilvarenbeek

Simone Verhoeven-Bazelmans

4-3

Maastricht

Kees Smit

martijn

Nijmegen

Joël de Booys

Foto-Goof-175x175

Rotterdam

Goof van den Heuvel

Schermafbeelding 2018-07-10 om 14.42.57

Tilburg

Esther Croes

edith1

Nederland

Edith Peter-Pols

Sponsors vertellen

Drechtsteden, Homepage, Quiet, Sponsors, Sponsors vertellen

Alexander Roodfeld Herenmode geeft members een stukje eigenwaarde terug

Tekst: Alka Anna Goos, Fotografie: Christine Reehorst De rekken van herenmode winkel Alexander Roodfeld stonden in een rij achter elkaar. De keuken van Mrs. Potatohead was omgebouwd tot een pashokje en een grote spiegel waar iedereen zichzelf kon bewonderen. Nooit vergeten wij de gelukzalige uitdrukking op het gezicht van Adrianus. Een…

Aanbod van producten, Aanbod van verwennerijen, Drechtsteden, Homepage, Nieuws, Quiet, Sponsors...

Members genieten weer van de huisgemaakte lekkernijen van Christa’s Cookies

Vanwege het Corona-virus heeft het platform van Quiet Drechtsteden een tijdje stil gelegen. Om members toch te verblijden hebben we destijds, dankzij onze sponsoren, pakketjes met van alles en nog wat rondgebracht en gratis rommelmarkten georganiseerd. Maar wat zijn wij, maar vooral onze members blij,…

Aanbod door particulieren, Aanbod van producten, Drechtsteden, Geluksmomentjes, Homepage, Quiet, Sponsors...

Een geknipte dag; een ervaring van sponsor en member

Naar de kapper is voor de meeste mensen een normaal gegeven. Even bijknippen voor een sollicitatiegesprek, of een nieuw kapsel uitproberen. Helaas is deze luxe niet voor iedereen weggelegd. Hier maakt Quiet sponsor Puur Geknipt het verschil. Puur Geknipt biedt maandelijks een wasbeurt in combinatie met…

Winkelmandje
  • No products in the cart.