Sponsors

Sponsor van
Quiet worden

Sponsor worden

Zonder sponsors kan Quiet het wel schudden, zo simpel is het. De fietsenmaker die af en toe gratis repareert, de restauranthouder die wekelijks een tafeltje dekt, de betrokken pedicure, de landelijke speler die nog onverkochte apparaten over heeft…. ieder bedrijf, iedere organisatie, iedere privépersoon is van harte welkom om bij te dragen aan de armoedeverzachting in Nederland, door producten of diensten belangeloos ter beschikking te stellen.

We zijn voortdurend op zoek naar ménsen die bereid zijn hun vaardigheden, positie, welstand, tijd en/of energie in te zetten voor anderen. Die begrijpen dat armoede snel kan leiden tot een sociaal isolement: geen geld om volwaardig mee te doen. Die onze members laten merken dat hun problemen onderkend worden, dat ze gezien worden.

Overtuigd?

Dat signaal is zo mogelijk nog belangrijker dan de bijdrage zelf. Bij Quiet merken we dagelijks dat de solidariteit – van buiten én onderling – leidt tot een actievere houding, waardoor members hun talenten (her)ontdekken en inzetten voor zichzelf én anderen.

Al overtuigd? Dan kun je meteen door scrollen naar de contactpersoon in de Quiet Community in jouw stad of regio, of naar Quiet Nederland onderaan deze pagina.

Nog meer inspiratie nodig om Quiet-sponsor te worden? Op deze site vind je een selectie verhalen van sponsors die vertellen over hun sterke persoonlijke motivatie om Quiet te ondersteunen.

Geld mag ook

Heb je geen dienst of product in de aanbieding, maar wil je wel Quiet als organisatie steunen? Dan kun je uiteraard een geldbedrag doneren aan de Quiet Community van jouw keuze of aan Quiet Nederland. Wil je met jouw bijdrage een specifiek project initiëren of ondersteunen, neem dan contact op met de contactpersoon van de QC van jouw keuze of met Quiet Nederland. 

Neem direct contact op!

Yvette-Hurkens-681x1024

Den Bosch

Yvette Hurkens

Hein Wijnen Quiet Den Haag

Den Haag

Hein Wijnen

18839711_10213076957901673_7396571320064036691_o

Drechtsteden

Tatjana Dekker

02

Eindhoven

Mary Fiers

marjan

Groningen

Marjan Moesker

0

Hilvarenbeek

Simone Verhoeven-Bazelmans

Marco Soeters profielfoto

Maastricht

Marco Soeters

Diana

Nijmegen

Diana Stunnenberg

mari-300x300

Oss

Mari Peters

PastedGraphic-3-170x170_0002_karin4

Roosendaal

Karin Bruijnincx

Foto-Goof-175x175

Rotterdam

Goof van den Heuvel

Yvette-e1476347600197-170x170

Tilburg

Yvette ten Brink

Rob Schenk

Nederland

Rob Schenk

Sponsors vertellen

Aanbod van diensten, Eindhoven, Geluksmomentjes, homepage-nieuw, Quiet, Sponsors, Wat een aanbod!...

Muziekgebouw Eindhoven opent zijn deuren voor Quiet Eindhoven

  Op donderdag 24 februari om 17:00 uur overhandigt algemeen directeur Edo Righini van Muziekgebouw Eindhoven een symbolische cheque uit aan stichting Quiet Eindhoven, waardoor Eindhovenaren met een heel kleine portemonnee gratis naar concerten in Muziekgebouw Eindhoven kunnen. Live muziek voor iedereen Muziekgebouw Eindhoven is…

Winkelmandje
  • No products in the cart.