Sponsors

Sponsor van
Quiet worden

Sponsor worden

Zonder sponsors kan Quiet het wel schudden, zo simpel is het. De fietsenmaker die af en toe gratis repareert, de restauranthouder die wekelijks een tafeltje dekt, de betrokken pedicure, de landelijke speler die nog onverkochte apparaten over heeft…. ieder bedrijf, iedere organisatie, iedere privépersoon is van harte welkom om bij te dragen aan de armoedeverzachting in Nederland, door producten of diensten belangeloos ter beschikking te stellen.

We zijn voortdurend op zoek naar ménsen die bereid zijn hun vaardigheden, positie, welstand, tijd en/of energie in te zetten voor anderen. Die begrijpen dat armoede snel kan leiden tot een sociaal isolement: geen geld om volwaardig mee te doen. Die onze members laten merken dat hun problemen onderkend worden, dat ze gezien worden.

Overtuigd?

Dat signaal is zo mogelijk nog belangrijker dan de bijdrage zelf. Bij Quiet merken we dagelijks dat de solidariteit – van buiten én onderling – leidt tot een actievere houding, waardoor members hun talenten (her)ontdekken en inzetten voor zichzelf én anderen.

Al overtuigd? Dan kun je meteen door scrollen naar de contactpersoon in de Quiet Community in jouw stad of regio, of naar Quiet Nederland onderaan deze pagina.

Nog meer inspiratie nodig om Quiet-sponsor te worden? Op deze site vind je een selectie verhalen van sponsors die vertellen over hun sterke persoonlijke motivatie om Quiet te ondersteunen.

Geld mag ook

Heb je geen dienst of product in de aanbieding, maar wil je wel Quiet als organisatie steunen? Dan kun je uiteraard een geldbedrag doneren aan de Quiet Community van jouw keuze of aan Quiet Nederland. Wil je met jouw bijdrage een specifiek project initiëren of ondersteunen, neem dan contact op met de contactpersoon van de QC van jouw keuze of met Quiet Nederland. 

Neem direct contact op!

Yvette-Hurkens-681x1024

Den Bosch

Yvette Hurkens

18839711_10213076957901673_7396571320064036691_o

Drechtsteden

Tatjana Dekker

marjan

Groningen

Marjan Moesker

0

Hilvarenbeek

Simone Verhoeven-Bazelmans

4-3

Maastricht

Kees Smit

Foto-Goof-175x175

Rotterdam

Goof van den Heuvel

Schermafbeelding 2018-07-10 om 14.42.57

Tilburg

Esther Croes

Schermafbeelding 2018-07-10 om 14.40.21

Nederland

Lisa Mulder

Sponsors vertellen

Winkelmandje Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de landelijke Quiet-nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Bedankt, je bent nu ingeschreven voor de landelijke nieuwsbrief van Quiet!