MECC Maastricht is dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & regio. Met 30.000m2 aan evenementenhallen, 28 vergaderzalen en 2 auditoria presenteert, organiseert en faciliteert MECC Maastricht congressen, beurzen en evenementen in een multifunctioneel en intiem beurs- en congrescentrum. Een van de bekendste evenementen is de internationaal gerenommeerde kunstbeurs TEFAF, die al 30 jaar in MECC Maastricht georganiseerd wordt. Maar zeker ook (medische) congressen en evenementen zoals de oldtimerbeurs InterClassics en de horecavakbeurs BBB maken dat MECC Maastricht als sterk merk zeer bekend is én daarmee ook de stad Maastricht promoot.

VERJAARDAG VIEREN

In 2018 bestaat MECC Maastricht 30 jaar en dat wil de organisatie vieren samen met de stad Maastricht. Eefje Perey, Marketing & Communication Manager MECC Maastricht zegt hierover: “Ik hoorde van het initiatief Quiet in Maastricht. Helaas maakt armoede nog steeds onderdeel uit van onze gemeenschap en daar mag je mijns inziens niet van wegkijken. En als je dan iets te vieren hebt zoals wij, vind ik het niet meer dan normaal, dat je daarbij ook denkt aan mensen die minder succes of gewoon domme pech hebben”.

MECC Maastricht wil niet alleen dat elk bezoek aan een evenement een stimulerende belevenis is, maar wil ook in verbinding zijn en blijven met de eigen omgeving en de inwoners van Maastricht en daar hoort aandacht voor armoede ook bij.

Eefje zegt hierover: “Als wij met onze organisatie een steentje kunnen bijdragen aan de verzachting en bewustwording van armoede, maakt dat ons verjaardagsfeestje in 2018 extra bijzonder”

TROTS EN SPANNEND

Quiet Community Maastricht is er trots op dat MECC Maastricht haar verjaardag koppelt aan de Quiet-gedachte en de Quiet Community Maastricht op allerlei manieren wil gaan steunen. “Hoe dat precies gaat gebeuren blijft nog even een verrassing.”, zegt Eefje, “dus houd onze facebookpagina’s goed in de gaten!”

https://www.facebook.com/meccmaastricht/ en https://www.facebook.com/QuietMaastricht