De Quiet Community in Maastricht wil aandacht genereren voor (stille) armoede door verhalen te vertellen, door de armoede verzachten met gratis aanbiedingen voor de members (huishoudens in armoede) én door de members de kans te bieden hun talenten te benutten. Daarbij krijgen wij hulp van lokale sponsoren die belangeloos hun diensten en/of producten ter beschikking stellen. Dit doen we met een team van gedreven vrijwilligers, een projectleider en een bestuur.

Wij zijn in oktober 2017 gestart en bereiken nu ongeveer 300 members en hun gezinnen.

De Quiet Community Maastricht is met spoed op zoek naar een

VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR (vrijwillig)

Als coördinator vrijwilligers is het je primaire taak om voor voldoende vrijwilligers te zorgen. Dat betekent dat je in overleg vaststelt in welk team ondersteuning nodig is. Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid om vrijwilligers te werven. Je maakt de vrijwilligers vertrouwd met de do’s en de don’ts van Quiet Maastricht.

Wat verwacht Quiet Maastricht van jou?

  • Je organiseert de werving en selectie van vrijwilligers en houdt de vrijwilligersadministratie up to date.

  • Je zorgt dat vrijwilligers goed worden ingewerkt en houdt regelmatig evaluatiegesprekken.

  • Je geeft praktische ondersteuning bij de organisatie van activiteiten en evenementen.

Wie ben jij?

Jij bent een positief ingesteld persoon. Communiceren gaat je goed en gemakkelijk af (zowel mondeling als schriftelijk). Je kunt goed omgaan met mensen en weet de nieuwe vrijwilliger snel op het gemak te stellen.

Wat bieden wij?

Als vrijwilligerscoördinator kom je terecht in een organisatie die vrijwilligers op hun waarde weet te schatten. En waarin iedereen zich met hart en ziel inzet voor de members en de sponsoren. Elkaar helpen hoort erbij, want we moeten met weinig mensen veel voor elkaar krijgen. Daardoor is geen dag hetzelfde en heb je veel kansen & mogelijkheden om onze organisatie in de volle breedte te versterken.

De functie is voor ongeveer 12 uur per week, bij voorkeur te verdelen over drie dagen.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van het team van Quiet Maastricht en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie en CV. Geef alsjeblieft aan per wanneer je beschikbaar bent.

Voor vragen kun je contact opnemen met Uschi Prick, uschi.prick@quiet.nl.