Contact Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg met ruim 120.000 inwoners en ligt vlakbij Duitsland en België. Zeer internationaal (Verdrag van Maastricht) georiënteerd, een studentenstad (Maastricht University) en erg geliefd bij toeristen. Maar Maastricht heeft ook meer armoede dan gemiddeld in Nederland: 13,7% huishoudens moeten rondkomen van maximaal 110% van het sociaal minimum (Nederland 11,7%). Het aantal huishoudens dat langer dan drie jaar in armoede leeft in Maastricht is 4%, tegenover een landelijk gemiddelde van 2,6%.

Een op de drie Maastrichtse huishoudens heeft enige vorm van sociale problemen; Maastrichtenaren hebben een gemiddeld inkomen van 20.900 euro, daarmee stond de stad in 2014 op plaats 401 van de 408 Nederlandse gemeenten. Deze cijfers maken indruk en daarom zijn wij ook in Maastricht met het Quiet Community- principe aan de slag gegaan. De Stichting Quiet Community Maastricht heeft een ANBI-status

Ons team bestaat uit vrijwilligers, bestuur en de projectleiders, Kees Smit en Mardoeka Christensen. Zij zijn aanspreekpunt voor alle zaken rondom Quiet Community Maastricht en te bereiken via maastricht@quiet.nl.

Het bestuur van de Quiet Community Maastricht wordt gevormd door Ward Vijgen (voorzitter a.i.), Wil van Aubel (secretaris), Jos de Bruyn (penningmeester) en bestuurslid Rino Soeters.

Smoelenboek

Mardoeka Christensen

projectleider
Mardoeka.christensen@quiet.nl

Kees Smit

projectleider
kees@quiet.nl

Iris de Graaf

Iris de Graaf

coördinator sponsoren

maastricht@quiet.nl

Carola Stirler

Carola Stirler

coördinator communicatie

quiet-maastricht@quiet.nl

image1

Monique Martens

coördinator members

members-maastricht@quiet.nl

5

Wil van Aubel

secretaris QCM
wil@quiet.nl

Ward Vijgen

Ward Vijgen

voorzitter a.i.
ward@quiet.nl

Jos de Bruyn

penningmeester QCM
jos@quiet.nl

Rino Soeters

bestuurslid QCM
rino@quiet.nl

Winkelmandje Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de landelijke Quiet-nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Bedankt, je bent nu ingeschreven voor de landelijke nieuwsbrief van Quiet!